Detaliile accidentului de la Liteni-Moara: O tânără șoferiță a lovit în spate autoturismul din față pe care l-a proiectat în altul


Intră acum și în grupul de

O femeie de 32 de ani a fost rănită ușor, miercuri după amiaza, într-un accident rutier produs pe raza localității Liteni-Moara într-un accident în care au fost implicate trei autovehicule.

Potrivit anchetei polițiștilor, miercuri în jurul orei 17.20, o tânără de 24 de ani din Stroiești conducea un autoturism VW având direcția de deplasare dinspre Suceava spre Liteni-Moara.

Aceasta nu a păstrat distanța suficientă față de autovehiculul Toyota condus de o femeie de 32 de ani din comuna Slatina care circula în fața sa, întrând în coliziune față-spate cu acesta. În urma impactului autovehiculul Toyota a fost proiectat într-un autovehicul Nissan condus de un bărbat de 50 de ani care circula în fața sa.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a femeii din Slatina care a fost transportată la Spitalul Județean Suceava pentru a i se acorda îngrijiri medicale medicii stabilind următorul diagnostic – „contuzie piramidă nazală”.

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0.00mg/l alcool pur în aerul expirat pentru fiecare dintre ei, iar ulterior la Spitalul Județean Suceava li s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii cu exactitate alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de