Tânără șoferiță rănită la Gălănești după ce a făcut mai multe manevre cu mașina speriată de camionul care venea din sens opus


Intră acum și în grupul de

O tânără șoferiță a fost rănită, vineri, într-un accident rutier produs pe raza localității Gălănești.

Potrivit anchetei polițiștilor, o tânără în vârstă de 23 de ani conducea, vineri, un autoturism VW pe DN 2H,  din direcția comunei Gălănești către Rădăuți.

Când a ajuns în apropierea unei intersecții cu un drum comunal neclasificat aceasta a observat un camion care circula spre axul drumului dinspre Rădăuți către Gălănești, s-a speriat și a virat brusc spre dreapta. În momentul în care s-a apropiat de parapetul metalic din partea dreaptă, a virat brusc spre stânga și a lovit cu partea din stânga-față a autoturismului capul de pod de pe DC neclasificat.

În urma producerii accidentului a rezultat rănirea șoferiței de 23 de ani, care a fost transportată la Spitalul Rădăuți, unde i s-a stabilit următorul diagnostic : „contuzionat ușor, contuzie pumn stâng, contuzie torac-abdominal”.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior i s-au recoltat probe biologice de sânge  în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de