Un sucevean a fost grav rănit după ce i-a explodat în față un telescop de camion plin cu ulei fierbinte


Intră acum și în grupul de

Un bărbat care lucra, miercuri, la o firmă din Pătrăuți a ajuns la UPU Suceava grav rănit după ce i-a sărit în față ulei fierbinte provenit de la un telescop de camion.

Potrivit anchetei la UPU de la Spitalul Județean Suceava au fost acordate miercuri îngrijiri medicale unui bărbat din Suceava care, miercuri, în jurul orelor 10.20, în timp ce desfășura serviciul la o firmă cu sediul Pătrăuți i-a explodat un telescop plin cu ulei fierbinte în față, fiind diagnosticat cu arsură prin ulei fierbinte grad I, II, facies și ambii ochi.

Bărbatul, angajat al firmei respective își desfășura serviciul și a dorit să desfacă un telescop de sub un camion.

Din cauză că telescopul respectiv era blocat, l-a încălzit iar din cauza căldurii respectivul telescop a explodat, iar uleiul ce era în interiorul acestuia i-a sărit în față. După incident acesta s-a deplasat la Spitalul Județean Suceava – UPU  pentru a-i fi acordate îngijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, și „vătămare corporală din culpă”, urmând a fi soluționat procedural de către lucrătorii din cadrul SPR 5 Dărmănești.


Intră acum și în grupul de