Un angajat și-a rupt piciorul stâng după ce a căzut peste el ușa unei camere frigorifice


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 52 de ani din Udești, angajat al unei firme de procesare a cărnii din comuna Șcheia a ajuns, joi, la SJU Suceava cu un picior rupt în urma unui incident produs când a deschis ușa unei camere frigorifice.

Potrivit anchetei, bărbatul, angajat al respectivei unități de producție , fiind în timpul programului de lucru, s-a deplasat la o cameră frigorifică din incinta clădirii, cu scopul de a lua produse congelate din carne, iar când a deschis ușa camerei frigorifice, aceasta s-a desprins din sistemul cu care era asigurată și a căzut peste acesta, prinzându-i între podea și ușă, membrul inferior stâng.

A fost anunțat un echipaj al ambulanței, care l-a transportat pe bărbat la U.P.U. Suceava, unde i s-a stabilit următorul diagnostic prezumtiv „fractură gambă membru inferior stâng”.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”.


Intră acum și în grupul de