Tânăr din comuna Slatina, reținut în arest după ce a furat, la Panaci, mașina prietenului de pahar


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 25 de ani din comuna Slatina a fost reținut în arest și este cercetat pentru furt în scop de folosință și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Potrivit anchetei polițiștilor, s-a stabilit că luni, 11 septembrie 2023, un bărbat din comuna Slatina, a mers împreună cu prietenul său de 25 ani din aceeași comună, să-și ajute la lucru în gospodărie, pe unchiul său, care locuiește în comuna Panaci, sat Drăgoiasa. 

În seara de miercuri, proprietarul autoturismului și prietenul acestuia au consumat băuturi alcoolice în camera unde erau cazați. La un moment dat, tânărul de 25 ani a plecat din cameră, iar după aproximativ o oră, proprietarul mașinii și-a dat seama că autoturismul i-a fost sustras din fața locuinței și a sesizat Poliția prin 112.

În urma activităților desfășurate, autoturismul a fost identificat pe DJ 174 în afara părții carosabile.

După interogarea bazelor de date a evidenței auto, s-a constatat faptul că tânărul de 25 ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

Polițiștii au continuat și joi cercetările, iar cu ocazia activităților desfășurate în cadrul acțiunii BLOCADA și a informațiilor obținute, un echipaj de poliție din cadrul Secției 15 Poliție Rurală Vatra Dornei l-a identificat pe tânărul bănuit de comiterea faptei, respectiv bărbatul de 25 ani, din Slatina.

În urma cercetărilor efectuate în cadrul dosarului penal înregistrat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, a fost documentată activitatea infracțională a tânărului de 25 ani, față de care s-a dispus prin ordonanță reținerea pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava. 

În continuare se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de „furt în scop de folosință” și ,,conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”, a precizat sursa citată.


Intră acum și în grupul de