Detaliile accidentului mortal de pe centura Rădăuțiului: Șoferul unui VW Tiguan a pătruns pe contrasens într-un utilaj


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 34 de ani din comuna Marginea a murit, luni dimineața, într-un accident rutier produs pe centura municipiului Rădăuți.

Potrivit anchetei polițiștilor, luni, în jurul orei 08.50, Daniel-Constantin Nichitean, de 34 ani, din comuna Marginea conducea autoturismul VW Tiguan pe DN CRD Rădăuți, în afara localității Volovăț, având direcția de deplasare dinspre dinspre sesul giratoriu al DN CRD cu DJ 178 Volovăț înspre sensul giratoriu al DN CRD cu DN 2 H, aflat la ieșirea din municipiul Rădăuți înspre Suceava.

Bărbatul se afla singur în autoturism, iar la un moment dat, conducătorul autoturismului VW, din motive necunoscute, a pătruns pe contrasens și a lovit frontal mașina autopropulsată prevăzută cu încărcător frontal (volă) , care circula regulamentar din direcția opusă,  fiind condusă de un bărbat de  56 de ani, din Rădăuți.

În urma impactului a rezultat avarierea autoturismului VW, iar conducătorul auto a rămas încarcerat în autoturism. La fața locului au intervenit cadrele medicale și echipajele de descarcerare, care au procedat la extragerea din autoturism a șoferului care prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Șoferul utilajului a fost testat cu aparatul etilometru rezultatul fiind negativ. Acesta a fost transportat la Spitalul Rădăuți, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu –contuzie umăr stâng-rănit usor.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de