Bărbat încătușat la Vicovu de Sus după ce a fost reclamat de fiu că are comportament deviant


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 62 de ani din Vicovu de Sus a fost încătușat și dus la spital după ce a prezentat un comportament deviant în urma consumului a circa 250 ml de alcool sanitar.

Polițiștii au fost sesizați, marți după amiaza, prin 112 de un localnic din Vicovu de Sus că tatăl său are un comportament deviant.

Reclamantul a spus că se afla la domiciliul său din orașul Vicovu de Sus, iar la un moment dat tatăl său a început să prezinte un comportament agresiv și un limbaj vulgar față de membrii familiei și că a a spart geamurile la locuință și a amenințat că îi va agresa pe membrii familiei.

Echipa operativă formată din doi agenți de poliție din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus care a ajuns la fața locului l-au încătușat întrucât acesta prezenta un comportament agresiv.

Bărbatul a spus că a consumat aproximativ 250 ml de alcool sanitar.

Polițiștii au procedat la completarea formularului de evaluare a riscului, iar în urma răspunsurilor oferite a rezultat faptul că există un risc iminent, însă membrii familiei s-au opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu și nici nu au depus plângere.

La fața locului s-a prezentat un echipaj de ambulanță care l-a transportat pe bărbat la Spitalul Municipal Rădăuți – Secția Psihiatrie unde a fost internat.

În acest caz se fac cercetări penale pentru infracţiunea de „distrugere”.


Intră acum și în grupul de