Un tânăr din Marginea, arestat pentru că, la beție, a ucis în bătaie un bărbat


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 19 ani din Marginea a fost reținut în arest, vineri, în cazul morții suspecte a unui bărbat de 72 de ani din aceeași localitate.
Potrivit anchetei polițiștilor, după decesul în noaptea de miercuri spre joi a lui Gheorghe Buliga de 72 de ani din Marginea a fost efectuată necropsia care a stabilit că moartea a fost una violentă și s-a datorat șocului traumatico-hemoragic, consecința unui traumatism toraco-abdominal obiectivat prin fracturi costale.

În urma cercetărilor investigativ-operative și de cercetare penală s-a stabilit că în noaptea de miercuri spre joi victima a consumat băuturi alcoolice cu un localnic la domiciliul celui din urmă unde a mai fost prezent și Ilie B. în vârstă de 19 ani.

Tânărul a fost depistat și interogat, iar deși inițial nu a recunoscut fapta comisă, în urma prezentării probatoriului administrat în cauză, acesta a decis să colaboreze cu organele de cercetare penală, recunoscând și regretând fapta comisă.

El a spus că pe fondul consumului exagerat de alcool a avut un conflict spontan cu bărbatul de 72 de ani și i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, ulterior și pe fondul stării de sănatate precare a victimei aceasta decedand.

Tânărul a fost reținut în arest și este cercetat pentru omor, urmând să fie prezentat Tribunalului cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de