Doi tineri răniți după ce un șofer beat a intrat cu mașina într-un stâlp după ce a lovit înainte un indicator rutier între Solca și Clit


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost rănite, duminică dimineața, într-un accident rutier produs pe DN 2 E între Solca și Clit.

Potrivit anchetei polițiștilor, duminică dimineața în jurul orei 2:00, un tânăr de 23 de ani a condus un autoturism Audi  pe DN 2E, în afara localității Solca, având direcția de deplasare către satul Clit. În autoturism, în calitate de pasager pe bancheta din partea dreaptă față se afla un alt tânăr de 23 de ani din Clit.

Ajungând după un sector de drum în curbă, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit carosabilul prin partea dreaptă față de direcția sa de mers, intrând în coliziune cu un indicator rutier, ulterior cu un stâlp din material lemnos, de susținere a rețelei „TELEKOM”.

Ca urmare a impactului a rezultat avarierea autoturismului, cât și vătămarea corporală ușoară  a conducătorului auto și a pasagerului, aceștia fiind preluați de echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță și transportați la Spitalul Județean Suceava.

Ca urmare a testării cu aparatul etilometru a conducătorului auto  s-a stabilit faptul că acesta avea o alcoolemie de 0,92 mg/L alcool în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de