Un șofer sucevean băut a fost încătușat la Praxia după ce a luat-o la fugă atunci când a fost oprit de poliție


Intră acum și în grupul de

Un sucevean de 33 de ani este cercetat penal după ce a fost prins băut la volan.

Potrivit anchetei, vineri la ora 09:32, lucrătorii de poliție din cadrul Poliției municipiului Fălticeni – Compartimentul Rutier efectuat serviciul de patrulare și supraveghere a traficului rutier pe D.N.15, iar la kilometrul 68 pe raza localității Praxia au identificat un autoturism Ford care circula cu o viteză peste limita legală.

În momentul în care unul dintre lucrătorii de poliție a efectuat semnal de oprire, conducătorul auto a oprit la o distanță de aproximativ 50 de metri față de autospeciala de poliție, a coborât și a încercat să fugă în direcția opusă. Polițiștii l-au oprit, încătușat și condus la sediul Poliției municipiului Fălticeni pentru stabilirea identității.

Conducătorul auto a manifestat un comportament violent, refuzând să se legitimeze și să fie testat cu aparatul alcooltest. Cu toate acestea, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că acesta este un sucevean de 33 de ani care posedă un permis de conducere valid.

Șoferul a fost condus la Spitalul municipal Fălticeni pentru recoltarea de probe biologice de sânge, iar pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.


Intră acum și în grupul de