Detaliile accidentului cu doi răniți de la Frasin: O tânără șoferiță circula cu viteză prea mare și a lovit o căruță nesemnalizată care circula pe DN 17


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost rănite, duminică dimineața, într-un accident rutier produs pe DN 17 în zona orașului Frasin.

Potrivit anchetei polițiștilor, duminică, în jurul orelor 7:00, o tânără de 20 de ani din Stulpicani conducea un autoturism Nissan Primera pe DN 17 pe raza localității Bucșoaia având direcția de deplasare Frasin către Gura Humorului.

Din cauza neadaptării vitezei, aceasta a intrat în coliziune față spate cu o căruță trasă de cal ce era condusă de un bărbat de 58 de ani din orașul Frasin pe aceeași direcție de mers, atelajul nefiind semnalizat.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a căruțașului care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Sf. Ioan cel Nou Suceava și șoferița care a fost transportată la Spitalul orășenesc Gura Humorului, fără a rămâne internați.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condusă la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului unde i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 Conducătorul atelajului hipo a fost testat cu aparatul etilometru rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face conducătoarea auto care  nu a adaptat viteza la condițiile de drum cât și conducătorul atelajului hipo care a condus pe drumul național atelajul hipo nesemnalizat.


Intră acum și în grupul de