Un tânăr beat și pozitiv de metamfetamină a intrat cu mașina în mai multe autoturisme parcare în Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 25 de ani din Pojorâta a provocat, duminică, un accident cu pagube materiale lovind mai multe autoturisme parcate în Câmpulung Moldovenesc.

Potrivit anchetei polițiștilor, duminică, la ora 03:39, Poliţia Municipiului Câmpulung Moldovenesc, a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe str. Calea Transilvaniei, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul autoturismului se află sub influența alcoolului.

Echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc, s-a deplasat la fața locului unde a constatat că un tânăr în vârstă de 25 de ani din Pojorâta, în timp ce conducea un autoturism BMW, pe strada Calea Transilvaniei din Câmpulung Moldovenesc, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu mai multe autoturisme parcate în parcarea de pe partea dreaptă, provocând un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație alcoolică de 0.93 mg/l alcool pur în aerul expirat cât și cu aparatul Drugtest, rezultând pozitiv la substanța METAMFETAMINĂ.     

În acest caz a fost  întocmit dosar penal privind savarsirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, și sancționarea contravențională pentru nerespectarea prevederilor OUG195/2002R și a Legii 132/2017.


Intră acum și în grupul de