Tânăr de 20 de ani din Horodniceni, rănit grav după ce a căzut cu scuterul


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 20 de ani din Horodniceni a fost rănit grav, vineri seara, după ce a căzut cu scuterul pe care îl conducea, având ca pasager un tânăr de 18 ani.

Potrivit anchetei polițiștilor, vineri seara la  ora 23.50, un tânăr de 20 de ani din Horodniceni a condus un moped fără numere de înmatriculare, din direcția Horodniceni către Botești, pe strada Nucului din localitatea Horodniceni.

El a pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă.

Împreună cu acesta, pe moped, se afla ca pasager un localnic de 18 ani care nu a suferit vătămări corporale în urma accidentului.

În urma producerii accidentulului a rezultat autoaccidentarea conducătorului mopedului, care a fost transportat cu ambulanța SMURD la spital.

Conducătorul mopedului nu a putut fi testat cu aparatul etilometru, din cauza leziunilor suferite, urmând să i se recolteze probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei la Spitalul Fălticeni.

Efectuându-se verificări în baza de date s-a constatat că tânărul de 20 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,vătămare corporală din culpă” ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea unui vehicul neînmatriculat”.


Intră acum și în grupul de