O șoferiță cu cinci copii în mașină a intrat cu autoturismul în panoul de afișare a prețurilor unei stații de carburanți din Calafindești


Intră acum și în grupul de

O femeie din Suceava care conducea un autoturism în care se aflau cinci copii a pierdut controlul volanului și a intrat în totemul unde stații de carburanți din Calafindești.

Potrivit anchetei polițiștilor, duminică după amiaza în jurul orei 14:50, o femeie de 38 de ani din municipiul Suceava conducea un autoturism VW Touran, pe DJ209D, pe raza localității Calafindești, având direcția de deplasare dinspre Șerbăuți către Siret.

În calitate de pasageri în autoturism se aflau cinci minori.

Ajunsă în dreptul stației de alimentare cu carburant din localitatea Calafindești, șoferița a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat cu autoturismul în panoul de afișare a prețului de carburant ce aparține stației.

În urma impactului, a rezultat avarierea autoturismului, a panoului de afișare a prețului de carburant și vătămarea corporală ușoară a unui copil de patru ani și a unui copil de 10 ani.

Șoferița a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar apoi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Județean Suceava.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de