O femeie a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni semaforizată din zona parcului Trei Bărboși din Suceava


Intră acum și în grupul de

O femeie din Suceava a ajuns, marți, la UPU Suceava după ce a fost lovită de un autoturism pe trecerea de pietoni semaforizată din zona parcului Trei Bărboși.

Potrivit anchetei polițiștilor, marți, în jurul orelor 11.10, un bărbat de 40 de ani din Adâncata, conducea un autovehicul Audi pe strada Ștefan cel Mare din  Suceava, pe prima banda de mers, având direcția de deplasare dinspre magazinul Bucovina spre Primaria Municipiului Suceava.

Acesta a suprins și accidentat în zona trecerii de pietoni din vecinătatea parcului Trandafirilor o femeie de 79 de ani, care în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea drumului public.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului, care a fost preluată de un echipaj de ambulanță și transportată la Spitalul Judeţean Suceava, pentru a i se acorda îngrijiri medicale, iar în urma investigațiilor efectuate, medicii de la secția U.P.U au stabilit următorul diagnostic: contuzie ușoară. 

Conducătorul  auto au fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat iar  ulterior la sediul Spitalului Județean Suceava i s-a recoltat o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Autovehiculul implicat în accident nu a suferit avarii vizibile.

În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de