Un BMW a luat foc în mers pe o stradă din Suceava. Șoferul a oprit imediat ce a văzut flăcările


Intră acum și în grupul de

Un autoturism BMW a luat foc în mers, miercuri, cu puțin timp înainte de miezul nopții,  în timp ce șoferul mergea pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din Suceava.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, miercuri, la ora 23:28 a fost sesizat prin 112 că un autoturism a luat foc pe str. Bld. 1 Decembrie 1918.

La fața locului au intervenit două echipaje din cadrul Biroului Ordine Publică care au constatat că pPe banda de decelerare pentru viraj la dreapta în interiorul parcării magazinului ,,Metro’’ se afla oprit autoturismul marca BMW X3, asupra căruia era în desfășurare un incendiu.

 La fața locului a intervenit un echipaj cu o autospecială din cadrul I.S.U. Suceava care a procedat la lichidarea incendiului.

Cauza producerii incediului stabilită de către lucrătorii din cadrul I.S.U. Suceava: efectul termic al curentului electric- scurtcircuit electric în compartimentul motor, fără pericol de propagare.

  Pe perioada intervenției polițiștii au procedat la dirijarea traficului rutier.

În urma incendiului nu au rezultat victime omenești. Paguba produsă constă în avarierea autoturismuluimarca BMW X3

Conducătorul auto a declarat că se deplasa pe str. Bld. 1 Decembrie 1918, având direcția de deplasare dinspre ,,Primagra’’ către OMV, iar la un moment dat a observat fum provenind din sistemul de ventilație. Acesta a procedat la oprirea de îndată a autoturismului și a sesizat flacără în compartimentul motor sesizând situația la 112.


Intră acum și în grupul de