Bărbat din Șcheia încătușat, amendat și cercetat penal după ce și-a lovit fiul care serba ziua de naștere


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 50 de ani din Șcheia a fost încătușat de polițiști în noaptea de sâmbătă spre duminică întrucât a fost agresiv cu polițiștii care au intervenit după ce fiul bărbatului a reclamat la 112 că a fost agresat de tatăl său în timpul petrecerii pe care o avea cu ocazia zilei de naștere.

Lucrătorii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Șcheia au fost sesizați duminică dimineața la ora 2:32 prin 112 de un tânăr din Șcheia că tatăl său face scandal la domiciliul său.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, sâmbătă, tânărul de 22 de ani și-a sărbătorit ziua de naștere alături de mai mulți prieteni la domiciliul părinților săi din Șcheia.

Dimineața în jurul orei 02.00, pe fondul consumului de alcool, tatăl sărbătoritului, un bărbat de 50 de ani, a început să provoace scandal și să devină agresiv, lovindu-l cu palma peste față pe fiul său în timp ce se aflau în garajul locuinței, fapt pentru care acesta a solicitat intervenția poliției.

Cu ocazia deplasării la fața locului a polițiștilor, bărbatul a continuat să fie agresiv verbal, adresând cuvinte jignitoare fiului său, refuzând să se legitimeze, fapt pentru care a fost încătușat și condus la sediul Secției 9 Poliție Rurală Șcheia.

Fiul acestuia nu a dorit să formuleze plângere penală pentru comiterea infracțiunii de violență în familie.

În cauză a fost întocmit dosarul penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Violență în familie”, iar agresorul a fost sancționat cu amendă de 2500 de lei.


Intră acum și în grupul de