Bărbat din Horodnic de Sus,  prins sub peretele unei case bătrânești în timp ce lucra la demolarea locuinței


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a suferit răni, miercuri la prânz, în timp ce lucra la demolarea unei locuințe bătrânești din Horodnic de Sus.

Potrivit anchetei polițiștilor, un bărbat din Horodnic de Sus a fost solicitat de mătușa sa care îl rugase să o ajute la demolarea unei locuințe bătrânești, iar acesta a mers miercuri să o ajute.

În jurul prânzului, la ora 13:05, timp efectua lucrări de demolare a unui perete interior împreună cu unchii săi, bărbatul a fost surprins de căderea neașteptată a acestui perete și a fost prins sub dărâmături.

La fața locului au intervenit inițial mai multe persoane care treceau prin zonă și care au ajutat la scoaterea de sub dărâmături a bărbatului, iar un altul a apelat la 112 și a solicitat deplasarea unui echipaj de ambulanță la fața locului.

La momentul sosirii la fața locului a echipajului de ambulanță, bărbatul fusese scos de sub dărâmături, fiind preluat și stabilizat de către personalul medical, ocazie cu care a fost diagnosticat cu „traumatism toracic sever, observație de bolet costal stâng”, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgențe Suceava.

Din discuțiile purtate cu unchiul și mătușa bărbatului a rezultat că nepotul lor lucra ca și zilier la diferite persoane de pe raza comunelor Horodnic de Sus și Horodnic de Jos, acesta fiind și motivul pentru care i-au solicitat ajutorul la demolarea locuinței bătrânești.

Lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămarea corporală din culpă”, fiind deschis un dosar penal în acest sens.


Intră acum și în grupul de