Un bărbat a murit și două pasagere au fost rănite după ce au intrat cu ATV-ul într-o remorcă parcată în afara drumului pe strada Argestru din Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a murit, marți seara, în urma unui accident rutier produs pe strada Argestru din Vatra Dornei.

Potrivit datelor din dosar, marți seara în jurul orei 20:00, un bărbat a condus ATV-ul proprietate personală, marca CF MOTO, pe strada Argestru din Vatra Dornei și transporta pe ATV două persoane.

 Ca urmare a neatenției în conducere, partea carosabilă fiind pietruită, acesta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în impact frontal cu capătul unei semiremorci Schmitz, parcată regulamentar în afara drumului.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto, care nu folosea casca de protecție și rănirea ușoară a celor două pasagere.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, a rezultat faptul că bărbatul era posesor de permis de conducere valabil pentru categoriile AM, B1 și B. Totodată, a reieșit faptul că la data de 23.04.2024 acesta a fost sancționat contravențional pentru nefolosirea căștii de protecție.

Cadavrul bărbatului a fost depus la morga Spitalului municipal Vatra Dornei, în vederea efectuării autopsiei medico-legale, iar în acest caz s-a întocmit dosarul de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de ,,uciderea din culpă” și ,,vătămarea corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de