O vânzătoare de la un supermaket din Rădăuți s-a lovit la cap după ce a alunecat în zona de autoservire carne pui


Intră acum și în grupul de

O vânzătoare de la un supermarket din Rădăuți a ajuns, vineri, la spital după ce a alunecat în magazin și s-a lovit la cap.

Potrivit datelor din anchetă, femeia de 48 de ani a ajuns la CPU al Spitalului Municipal Rădăuți unde a declarat că a fost victima unui accident de muncă în incinta un supermarket, aceasta lovindu-se în zona capului.

În urma cercetărilor s-a stabilit că femeia este angajată la supermarket-ul din Rădăuți pe post de lucrător comercial, iar vineri în jurul orei 07.30, se afla în timpul serviciului, în zona de autoservire carne pui.

Acesta, în timp ce se deplasa pe culoar, a alunecat pe pardoseala magazinului și a căzut la sol suferind leziuni la nivelul capului.

Femeia a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuți de un coleg unde a fost diagnosticată preliminar cu „plagă occipitală”.

După ce i-au fost acordate îngrijirile medicale de specialitate aceasta nu a rămas internată.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de