Coliziune între un autoturism și o trotinetă de copii la Gura Humorului. O adolescentă și un copil aflați pe trotinetă au încercat să traverseze strada fără să se asigure


Intră acum și în grupul de

O adolescentă de 17 ani și un copil de 9 ani au fost răniți, ușor, marți după amiaza la Gura Humorului după ce au intrat cu trotineta într-un autoturism.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, marți, la ora 14:15, o femeie în vârstă de 37 de ani din orașul Gura Humorului, conducea un autoturism Hyundai, dinspre strada Obor spre strada Podului.

Când a ajuns la intersecția cu strada Pajiștei, pe sensul ei de mers, a fost lovită în partea dreapta a autoturismului de o adolescentă de 17 ani din Cajvana care, împreună cu un localnic în vârstă de 9 ani se deplasau amândoi pe o trotinetă de copii, încercând să traverseze strada fără să se asigure corespunzător.

Atât adolescenta cât și băiatul, prin rudele acestora au refuzat transportul la CPU Gura Humorului pentru acordarea de îngrijiri medicale, precizând că nu au suferit leziuni care să necesite acest lucru.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și s-a procedat la testarea cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind negativ.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face adolescenta care nu s-a asigurat corespunzător la traversarea drumului.


Intră acum și în grupul de