Un bărbat din Preutești a murit după ce a căzut cu căruța într-un pârâu din fața porții sale


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Preutești a murit, miercuri după amiaza, după ce a căzut cu căruța într-un pârâu care trece prin fața porții locuinței sale.

Potrivit datelor preliminare din anchetă, bărbatul de 78 de ani din Preutești locuia într-o zonă destul de izolată și din acest considerent obișnuia meargă cu căruța în zonele unde avea de ajuns.

În cursul zilei de miercuri bărbatul a mers cu căruța pentru a-și vizita diferite cunoștințe, iar în jurul orei 17.00, când s-a reîntors la domiciliu acesta acționa căruța pentru a o introduce în interiorul curții.

După ce a deschis poarta de acces, aflându-se în coșul atelajului, bărbatul a manevrat greșit astfel încât partea din spate a căruței a fost proiectată de pe podețul din fața porții în albia pârâului.

Bărbatul a fost proiectat în pârâu unde a fost identificat în scurt timp în stare de inconștiență de către vecini. Aceștia din urmă l-au extras din albia pârâului și au solicitat invervenția unui echipaj medical.

Un prim-echipaj medical din cadrul SAJ Suceava și-a făcut apariția la fața locului, iar ulterior a fost solicitat intervenția unui alt echipaj medical prevăzut cu un medic urgentist având în vederea gravitatea leziunilor conducătorului atelajului. În ciuda eforturilor îndelungate ale personalului medical, aceștia au constatat într-un final decesul bărbatului.

În urma examinării cadavrului au fost identificate multiple leziuni la nivelul feței și la nivelul membrelor superioare.

În acest caz urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului fiind deschis un dosar pentru ucidere din culpă.


Intră acum și în grupul de