Doi bărbați din Ostra au plonjat cu un autoturism de teren în albia râului Suha. Șoferul se întorsese de la un botez și a adormit la volan, iar celălalat fusese la o nuntă


Intră acum și în grupul de

Doi bărbați din Ostra au ajuns cu mașina, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în albia râului Suha după ce șoferul a adormit la volan.

Potrivit datelor din ancgetă, duminică dimineața, în jurul orei 2:30, un bărbat din Ostra, C.C. a  venit cu familia de la o ceremonie de botez, iar la domiciliul lui a venit și socrul său V.R. ce participase la o nuntă. Cei doi au stat de vorbă, timp în care socrul a mai consumat băuturi alcoolice.

În jurul orei 03.15, bărbatul i-a spus socrului că îl va duce la domiciliu său cu mașina, iar cei doi s-au urcat în autoturismul marca Land Rover, condus de ginere.

În timp de se deplasau pe strada Băișescu, au intrat pe un drum forestier, timp în care conducătorul autoturismului a adormit la volan, și a plonjat în albia râului Suha.

În urma impactului, socrul șoferului,  pasager pe scaunul din dreapta a acuzat dureri în zona spatelui, motiv pentru care la fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță, care l-a  transportat la Spitalul Gura Humorului, și ulterior transferat la Spitalul Județean Suceava, cu diagnosticul traumatism coloană dorso lombară și traumatism șold  drept.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru rezultatul fiind 0, fiind posesor al  permisului de conducere  pentru  categoriile AM, B, C, BE, E, CE.

La fața locului s-au deplasat și lucrători din cadrul Poliției orașului Gura Humorului – Compartimentul Rutier, care  au stabilit faptul că fapta a fost comisă pe un drum nedestinat circulației publice,  motiv pentru care polițiștii din cadrul Poliției orașului Frasin vor continua cercetările.


Intră acum și în grupul de