Un bărbat a murit pe terasa unui magazin din Moldovița după ce s-a înecat cu o bucată de cârnat


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a murit, duminică după amiaza, la Moldovița, după ce s-a înecat cu o bucată de cârnat.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, duminică după amiaza, un bărbat din satul Demăcușa din comuna Moldovița a mers la un magazin din localitate unde, pe terasa aflată în fața unității, a consumat băuturi alcoolice.

La un moment dat bărbatul ar fi mușcat dintr-o  bucată de cârnat și s-a înecat. O femeie de 66 de ani aflată la fața locului cât și gestionara localului au încercat să-i acorde primul ajutor, însă fără succes.

Văzând că bărbatul are probleme de respirație, gestionara a apelat serviciul de urgență 112, solicitând  intervenția ambulanței

 Echipajul medical ajuns la fața locului a aspirat din căile aeriene superioare, bucăți solide de carne, apoi au aplicat victimei manevre de resuscitare timp de aproximativ 40 de minute, fără succes, când a fost constatat decesul bărbatului.

În speţă, date fiind cele constatate, lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “Ucidere din culpă”(moarte suspectă), fiind întocmit dosar penal, cercetările urmând a fi continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentelor, urmând a fi totodată efectuată necropsia cadavrului.


Intră acum și în grupul de