Detaliile accidentului de la Slobozia Sucevei: Din cauza încărcăturii, autocamionul s-a răsturnat în râul Suceava, iar șoferul și pasagerul au fost răniți


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost rănite, marți, la trecerea râului Suceava pe un pod provizoriu de pe raza comunei Grănicești.

Potrivit anchetei polițiștilor, marți, în jurul orei 09:45, un bărbat din comuna Grănicești conducea un autocamion Iveco pe un drum de exploatare, pe direcția Slobozia Sucevei – Gura Solcii, iar în timp ce traversa un pod provizoriu, confecționat din tuburi de beton, peste râul Suceava, din cauza încărcăturii autocamionului, acesta s-a răsturnat pe  partea stângă  în albia râului Suceava.

Ecartamentul punții autocamionului este de 2,43 metri, iar lățimea drumului la locul producerii evenimentului este de 3,60 metri.

În urma impactului,  a rezultat  vătămarea corporală a conducătorului auto și a pasagerului de pe scaunul din dreapta, un bărbat din orașul Solca, stabilindu-se diagnosticele preliminare pentru conducător auto  „TCC prin răsturnare si plăgi nivel occipital temporar” iar pentru pasager ”TCF prin răsturnare si traumatism ușor” precum și avarierea autocamionului.

Conducătorul auto  a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ urmând a i se recolta probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Cele două victime  au fost  preluate și transportate  cu ambulanțe la  Spitalul municipal Rădăuți pentru acordarea de îngrijiri medicale de spicialitate.

  În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ,,Vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de