O șoferiță gravidă s-a răsturnat cu mașina pe cupolă în curtea unui localnic din Vama


Intră acum și în grupul de

O șoferiță a fost rănită ușor, marți seara, după ce s-a răsturnat cu mașina.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, marți, în jurul orei 19:45, o tânără de 32 de ani din Vama conducea un autoturism VW pe DN 17 în comuna Vama, din direcția Câmpulung Moldovenesc spre Suceava.

Aceasta nu a adaptat o viteză corespunzătoare la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul intrând în coliziune cu gardul din plasa de sârmă a unei locuințe și ulterior acesta rămânând răsturnat pe cupolă în curtea imobilului.

În urma producerii evenimentului, șoferița a suferit vătămări corporale ușoare fiind preluată și transportată la Spitalul Câmpulung Moldovenesc în vederea acordării de îngrijiri medicale unde a fost diagnosticată cu contuzie de sold drept, plăci escoriate tibial anterior picior stâng, sarcină în evoluție 18 săptămâni.

Conducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesteia i s-a recoltat o mostră biologică de sânge în vederea determinării concentrației alcoolice din sânge.

S-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de