Un bărbat din Putna a murit în pădure după ce a fost călcat de un utilaj forestier


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a murit, marți după amiaza, călcat de un utilaj forestier într-o pădure de pe raza comunei Putna.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, un bărbat conducea marți după amiaza un utiliaj forestier în interiorul pădurii pe un drum forestier din cantonul Slatina al Ocolului Silvic Bisericesc Ilișești de pe raza comunei Putna.

La un moment dat a observat un localnic care se deplasa în aceeași direcție, motiv pentru care acesta s-a urcat pe sapa din spate a utilajului.

Drumul fiind alunecos, utilajul a derapat, iar bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut sub utiliaj fiind călcat de către acesta.

În continuarea verificărilor efectuate, la o distanță de aproximativ 20 de metri într-o râpă a fost identificat un utilaj forestier Same răsturnat pe partea laterală stângă, iar sub roată din spatele utilajului a fost identificată un bărbat care nu prezenta semne vitale. Echipajul de pompieri de descarcerare din cadrul Detașamentului Vicovu de Sus sosit la fața locului a îndepărtat utilajul și a extras victima, care a fost identificată ca fiind un bărbat din sat Gura Putnei, comuna Putna, iar echipajul de ambulanță a constatat decesul acestuia.

În acest caz urmează să se facă cercetări privind infracțiunea de „ucidere din culpă” și ,,vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de