Accident între două bicicliste la Marginea. Femeia vinovată de accident a părăsit locul accidentului și este cercetată penal


Intră acum și în grupul de

O femeie de 72 de ani din comuna Marginea este cercetată penal pentru infracțiuni rutiere după ce a provocat un accident de bicicletă și a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției.

Potrivit datelor din anchetă, marți, în jurul orei 13:00, o femeie de 72 de ani din comuna Marginea se deplasa în calitate de biciclist pe strada Paltinului din comuna Marginea.

Acesata nu a respectat semnificația indicatorului STOP aflat în intersecția cu strada Fagului și a acroșat o femeie care se deplasa tot în calitate de biciclist pe strada Fagului, având direcția de deplasare către DN2E.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a celei de-a doua femei, iar cea vinovată de nerespectarea codului rutier a părăsit locul accidentului și a plecat la locuința de domiciliu.

Biciclista rănită a fost transporată cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți– rănită ușor.

Cele două bicicliste au fost testate cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infrațiunilor de ”vătămare corporală din culpă”, ”părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.


Intră acum și în grupul de