Viceprimarul din Forăști și soția sa, intoxicați cu ciuperci culese de viceprimar. Femeia a fost preluată de ambulanță în stare de inconștiență


Intră acum și în grupul de

Doi soți din Forăști, viceprimarul comunei, Petru Petrov și soția sa,  s-au intoxicat, miercuri, cu ciuperci culese din pădure de viceprimar.

Potrivit datelor din anchetă, viceprimarul a spus că în cursul zilei de marți a mers în pădurea din apropierea localității Manolea, de unde a cules diferite specii de ciuperci.

Miercuri, soția sa Petrov Iuliana, a gătit ciupercile și le-au consumat împreună la masa de prânz.

Ulterior viceprimarul a mers la serviciu, respectiv la Primăria Forăști, și întrucât se simțea rău s-a deplasat cu autoturismul proprietate la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea efectuării de investigații medicale.                          

 Totodată, el a sunat la soția sa care rămăsese la domiciliu și întrucât aceasta nu a răspuns la telefon a contactat o rudă care a identificat-o pe femeie în stare de inconștiență, pe un pat din locuință.

 La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță din cadrul SAJ Fălticeni și a trasportat-o la Spitalul Fălticeni, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, stabilindu-se ca diagnostic intoxicație cu ciuperci.     


Intră acum și în grupul de