O femeie din Horodniceni a ajuns cu arsuri la spital după ce i-a luat foc butelia aragazului


Intră acum și în grupul de

O femeie din comuna Horodniceni a ajuns, sâmbătă seara la Spitalul Municipal Fălticeni cu arsuri pe mâini și picioare după ce i-a luat foc butelia aragazului.

Potrivit datelor din anchetă, sâmbătă seara, în jurul orei 18:10, o femeie din satul Mihăiești comuna Horodniceni, se afla într-o anexă a gospodăriei și s-a apropiat de aragaz pentru a băga o prăjitură în cuptorul acestuia.

În momentul în care când a vrut să deschidă gazul din butelie, furtunul care face legătura de la aragaz și butelie, nefiind strâns bine, din cauza presiunii formate, s-a desprins de butelie, aceasta aprinzându-se și provocându-i femeii arsuri de gradul III la nivelul membrelor inferioare și superioare.

  La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD care i-a acordat femeii îngrijiri medicale, ulterior aceasta fiind transportată la Spitalul Fălticeni în vederea acordării de îngrijri medicale de specialitate, fiind diagnosticată preliminar cu arsuri de gradul III la nivelul membrelor inferioare și superioare.

  La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul ISU Bucovina – Detașamentul Fălticeni și pompierii voluntari din cadrul Primăriei Cornu Luncii, care au lichidat incendiul, stabilind că acesta s-a produs în urma alimentării defectuoase cu furtunul a sistemului de încălzire.


Intră acum și în grupul de