Bărbat găsit inconștient pe pat și cu butelia de gaz deschisă într-o locuință din Burdujeni. Vecinii reclamaseră miros puternic de gaz și că proprietarul nu răspunde


Intră acum și în grupul de

 Secția Urbană de Poliție Burdujeni a primit, duminică la prânz, un apel urgent privind un miros puternic de gaz emanând de la un imobil situat pe strada Jean Bart. Îngrijorați de posibilele pericole, vecinii au raportat că proprietarul nu răspunde la ușă.

Poliția, împreună cu un echipaj de pompieri, a ajuns rapid la fața locului. După încercări nereușite de a contacta locatarul, s-a luat decizia de a sparge ușa pentru a pătrunde în imobil. În interior, a fost găsit proprietarul, întins pe pat și aparent inconștient. De asemenea, s-a constatat prezența unei butelii de gaz, care era deschisă. Echipajul de intervenție a închis imediat butelia pentru a preveni o posibilă explozie.

Bărbatul a fost transportat de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava, unde i s-a stabilit diagnosticul prezumtiv de „intoxicație acută cu gaz butan”.

În urma incidentului, polițiștii au sigilat ușa de acces a imobilului.

În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală ce va fi investigat procedural de către lucrătorii Secției Urbane de Poliție Burdujeni.


Intră acum și în grupul de