Scandal într-o familie din Vadu Moldovei după ce soțul a pierdut salariul într-o noapte la păcănele


Intră acum și în grupul de

Polițiștii au fost chemați, duminică după amiaza, să aplaneze un scandal într-o familie din Vadu Moldovei izbucnit din cauză că soțul a pierdut banii la jocuri de noroc.

Potrivit datelor din anchetă, duminică în jurul orei 16:34, lucrătorii din cadrul S.P.R.1 Vadu Moldovei au intervenit în urma unui apel la 112, raportat de o femeie din localitate. Aceasta a semnalat că soțul ei provoacă un scandal și o amenință cu acte de violență.

Conform informațiilor, incidentul a început în jurul orei 16:00, când femeia și-a adus soțul acasă, după ce acesta petrecuse noaptea precedentă la o unitate de jocuri de noroc din Fălticeni, unde a pierdut salariul. Disputa a izbucnit din cauza pierderii banilor, ducând la un conflict în care soțul a început să provoace scandal.

Poliția a intervenit prompt și a reușit să aplaneze conflictul. După evaluarea riscului, s-a constatat că nu există un pericol iminent care să necesite emiterea unui ordin de protecție provizoriu (OPP). Soțul a solicitat să fie transportat la domiciliul tatălui său din Fălticeni, cerere care a fost îndeplinită.

În urma incidentului, a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „Violență în familie”, iar cazul va fi investigat procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Vadu Moldovei.


Intră acum și în grupul de