Bărbat din Frătăuții Noi, bătut de fiică, ginere și nepot pentru o suprafață de teren


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Frătăuții Noi a sesizat, luni dimineața la ora  07.57, Secția 4 Poliție Rurală Gălănești prin 112 de că un bărbat de 65 de ani, din aceeași localitate, a fost bătut de ginerele și fiica sa, fiind rănit.

În urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul agresat este tatăl unei femei de 38 de ani, care locuiește în comuna Frătăuții Noi împreună cu soțul său, de 43 de ani, și copiii lor. În dimineața zilei de 24 iunie 2024, în jurul orei 07.45, victima se afla în curtea locuinței sale când fiica sa, ginerele și fiul lor de 20 de ani, au trecut pe drumul public din fața casei.

 Cei trei au intrat în curte și, pe fondul unui conflict mai vechi legat de o suprafață de teren, l-au agresat pe bărbat, fără a-i provoca leziuni grave.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de „violență în familie” și „violare de domiciliu”.

 În urma evaluării riscului, s-a constatat necesitatea emiterii ordinelor de protecție provizorii împotriva ginerelui și nepotului victimei. De asemenea, persoana vătămată a solicitat emiterea ordinelor de protecție provizorii împotriva celor doi agresori. În consecință, au fost emise ordine de protecție provizorii față de ginere și nepot.

Ancheta continuă pentru elucidarea completă a circumstanțelor incidentului și luarea măsurilor legale necesare.


Intră acum și în grupul de