Ordin de protecție provizoriu împotriva unui sucevean care și-ar fi agresat soția


Intră acum și în grupul de

Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată, luni, la ora 12:40  de  o femeie de 58 de ani, din municipiul Suceava, cu privire la faptul că a fost agresată de soțul său.

Polițiștii au identificat reclamanta pe strada Traian Popovici din Suceava aceasta povestind că luni dimineața în jurul orei 08.00, a avut o discuție în contradictoriu cu soțul ei, un bărbat în vârstă de 57 de ani. În urma acestui conflict, soțul a lovit-o cu palma în zona feței. Din cauza stării de panică create de soț, femeia s-a deplasat la domiciliul surorii sale. În jurul orei 12.00, când s-a întors la domiciliul de pe strada Traian Popovici, aceasta a constatat că toate ușile locuinței erau închise și a intrat în imobil pe un geam deschis.

Ulterior, soțul a revenit la domiciliu, găsind-o pe soția sa închisă în livingul locuinței, motiv pentru care a amenințat-o cu acte de violență. La sediul Secției de Poliție Burdujeni a fost completat formularul de evaluare a riscului pentru femeie, ocazie cu care s-a constatat un risc iminent, ceea ce a dus la emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

În acest caz s-a emis ordin de protecție provizoriu împotriva soțului pentru o durată de 5 zile. De asemenea, a fost întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violență în familie”.


Intră acum și în grupul de