Incident cu o căruță în Voitinel: Copil rănit după ce calul s-a speriat


Intră acum și în grupul de

Un accident în care a fost implicat un copil s-a produs, miercuri, pe drumul comunal Voitinel, când o căruță s-a balansat violent, iar un minor a suferit leziuni.

Potrivit datelor din anchetă, miercuri, în jurul orei 10:30, un localnic, împreună cu fiul său, se deplasau cu o căruță dinspre Vicovu de Jos către Voitinel. În momentul în care un autoturism a trecut prin apropiere, calul s-a speriat și a luat-o la fugă. În haosul creat, roata din față dreapta a atelajului a prins un cap de podeț, determinând balansarea violentă a atelajului. Copilul a căzut din căruță pe asfalt, suferind leziuni.

Tatăl său a acționat imediat, ducându-l la Centrul Medical Voitinel pentru îngrijiri medicale. După acordarea primului ajutor, a fost solicitată intervenția unui echipaj de ambulanță, care l-a transportat pe minor la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și transferat ulterior la Spitalul Municipal Suceava pentru investigații suplimentare.

Poliția s-a sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”. Cercetările vor fi continuate de lucrătorii Postului de Poliție Voitinel pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului și a dispune măsurile legale necesare.


Intră acum și în grupul de