Înșelătorie online: O femeie din Șcheia a primit alte articole vestimentare decât cele comandate


Intră acum și în grupul de

Lucrătorii SPR 9 Șcheia au fost sesizați miercuri la ora 13:00 de către o localnică, în vârstă de 46 de ani, cu privire la o înșelătorie în care a fost victimă.

Femeia, care locuiește cu părinții în satul Sf. Ilie, comuna Șcheia, a relatat că la data de 2 iunie 2024 a efectuat o comandă de articole vestimentare pe un site de cumpărături online. Aceasta a achiziționat patru bluze de vară, din in cu bumbac, de pe un site alegând ca punct de livrare satul Șcheia.

La data de 26 iunie 2024, femeia a fost contactată de un agent de curierat pentru a-i livra comanda. După ce a plătit suma de 168 de lei la primirea coletului, aceasta a desfăcut pachetul și a constatat cu surprindere că articolele vestimentare primite nu corespund celor comandate.

În urma sesizării, polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de „înșelăciune”,. Cercetările continuă pentru a identifica autorii înșelătoriei și a recupera prejudiciul suferit de victimă.

Această întâmplare servește ca un avertisment pentru toți cumpărătorii online să fie vigilenți și să verifice autenticitatea site-urilor de pe care efectuează achiziții.


Intră acum și în grupul de