Zece martori și un veterinar au demontat acuzele unei femei care susținea că un bărbat a agresat un pui de câine lângă piața din Burdujeni


Intră acum și în grupul de

O femeie a reclamat, miercuri seara, la ora  20:38 prin 112 că un bărbat agresează un câine.

Echipajul de poliție deplasat de urgență la fața locului a identificat apelanta care a relatat că în timp ce  se afla la serviciu la piața agroalimentară din cartierul Burdujeni a observat un bărbat care ținea în brațe un pui de câine, iar la un moment dat l-a aruncat jos într-un mod pe care ea l-a perceput ca fiind violent și că nu a mai luat în brațe animalul.

În baza semnalmentelor oferite de către apelantă şi a verificărilor efectuate, a fost identificat bărbatul respectiv care era sub influența băuturilor alcoolice și care a precizat că a adoptat câinele de aproximativ două săptămâni și că nu a agresat câinele în niciun fel, ci doar s-a jucat cu el.

În vederea clarificării situației de fapt sub toate aspectele, la fața locului s-a deplasat un lucrător din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor care în urma verificărilor efectuate a constatat că femeia care a sunat la 112 a observat la o distanță de aproximativ 15 – 20 m un bărbat și că i s-a părut ca agresează un câine.

La fața locului a fost solicitată prezența unui medic veterinar, care în urma consultului de specialitate asupra animalului în cauză, a diagnosticat faptul că puiul de câine este clinic sănătos și nu prezintă urme de violență.

De asemenea, la fața locului au fost prezente un număr de aproximativ 10 persoane, care întrebate despre cele întâmplate, au precizat că acestea nu sunt adevărate.


Intră acum și în grupul de