Un șofer orbit de soare a intrat într-un parapet de pe marginea DN 17 la Molid


Intră acum și în grupul de

Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost alertată, joi după amiaza, prin intermediul 112 cu privire la un accident rutier care a avut loc pe DN 17, în zona satului Molid, comuna Vama.

Conform investigațiilor preliminare, în jurul orei 14:05, un bărbat din comuna Dorna Arini, satul Cozănești, conducea un autoturism marca Opel pe DN 17.

Din cauza soarelui puternic care l-a orbit, acesta a pierdut controlul vehiculului și a lovit frontal parapetul metalic de pe marginea drumului, în dreptul unui podeț de peste un pârâu de scurgere a apei pluviale.

În urma impactului, șoferul, care se afla singur în autoturism, a suferit leziuni și a fost transportat de urgență cu ambulanța la Spitalul Orășenesc Gura Humorului pentru îngrijiri medicale. Acolo, el a fost diagnosticat cu o plagă la buza inferioară.

Șoferul a fost testat cu etilometrul, rezultatul fiind negativ. Totuși, i s-a recoltat o mostră biologică de sânge pentru a se stabili alcoolemia.

În acest caz, autoritățile au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de