Incident în Ciprian Porumbescu: Un bărbat s-a rănit la cap după ce a căzut din căruță


Intră acum și în grupul de

Polițiștii SPR 9 Șcheia au fost sesizați joi seara la ora 19:52 prin 112 de către un localnic cu privire la faptul că o căruță a trecut peste un om.

Echipajul de poliție deplasat la fața locului a constatat că în jurul orei 19:45, un bărbat în vârstă de 51 de ani se deplasa cu atelajul hipo pe drumul public din satul Ciprian Porumbescu, din direcția satului de vacanță către centru.

În zona magazinului „Șiomaru”, calul înhămat la căruță s-a speriat și a luat-o la galop pe strada principală. În dreptul bisericii Sf. Dumitru, bărbatul a reușit să vireze stânga pe un drum comunal. Din păcate, deplasându-se pe acostamentul drumului, s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se la cap.

Un echipaj SAJ a sosit la fața locului și i-a acordat bărbatului îngrijiri medicale preliminare. Acesta a fost diagnosticat preliminar cu traumatism cranio-cerebral (TCC) și transportat la UPU Suceava pentru investigații amănunțite. La spital, i s-au prelevat mostre biologice pentru a stabili alcoolemia.

În acest caz, poliția a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă” urmând a se dispune măsurile procedurale necesare.


Intră acum și în grupul de