Bărbat din Câmpulung Moldovenesc, dat dispărut, găsit mort într-un iaz din apropierea mănăstirii Rarău


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 42 de ani din Câmpulung Moldovenesc a fost găsit mort, vineri, într-un iaz din apropierea mănăstirii Rarău.

Potrivit datelor din anchetă, vineri dimineața, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de starețul mănăstirii Rarău că în zona împădurită Piatra Zimbrului din apropierea mănăstirii a fost identificat un cadavru.

Conform datelor din anchetă, vineri dimineața în jurul orei 8:00, un preot la de la mănăstirea Rarău, care este situată pe raza comunei Crucea s-a deplasat în zona împădurită din apropierea lăcașului de cult, la cules de ciuperci.

În momentul în care a ajuns în zona numită popular Piatra Zimbrului, a observat plutind într-un iaz de dimensiuni reduse, un cadavru aflat în stare de putrefacție.

Preotul a revenit la mănăstire și i-a relatat aspectele observate starețului, care a sesizat telefonic Poliția municipiului Vatra Dornei.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției 15 P.R. Vatra Dornei și a fost solicitat sprijin din partea S.I.C. și a Serviciului Criminalistic din cadrul I.P.J. Suceava.

Cadavrul a fost transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei, iar în urma autopsierii acestuia de către medicul legist din cadrul S.M.L. Suceava, s-a stabilit că moartea s-a datorat insuficienței cardio-respiratorii acute, consecința asfixii mecanice prin înec, iar la examenul necropsic nu s-au constatat semne de violență.

Decesul poate data în 3-5 zile anterioare datei efectuării necropsiei.

De asemenea, din primele verificări s-a conturat posibilitatea ca persoana decedată să fie un bărbat de 42 ani reclamat ca fiind dispărut de pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc.


Intră acum și în grupul de