Accident în lanț pe strada Traian Vuia din Suceava cu doi răniți


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost rănite, vineri seara, într-un accident rutier produs pe strada Traian Vuia din Suceava.

Potrivit anchetei, vineri, în jurul orei 22:30, pe strada Traian Vuia din Suceava, un accident în lanț a avut loc din cauza nerespectării distanței regulamentare între vehicule.

Astfel, un autoturism marca Audi A6, condus de B.E., s-a ciocnit față-spate cu un Opel Meriva, condus de T.M., care a fost proiectat pe sensul opus de deplasare. În urma impactului, Audi-ul a intrat apoi în coliziune cu un Volkswagen, condus de L.C., aflat în așteptare la semafor, care la rândul său a lovit un Mercedes, condus de B.D.I., primul în coloană la semafor.

În urma impactului, o pasageră din Volkswagen, L.V., a acuzat dureri la nivelul coloanei și a fost transportată la UPU Suceava, unde a fost diagnosticată preliminar cu „contuzie coloană cervicală”. Șoferul Opel-ului, T.M., a fost și el transportat la UPU Suceava, fiind diagnosticat preliminar cu „TCC, durere cot drept și picior stâng”.

B.E., conducătorul Audi-ului, a fost testat cu etilometrul, rezultând o valoare de 0.27 mg/l alcool pur în aerul expirat. Testele de alcoolemie pentru ceilalți conducători auto au fost negative. Toți șoferii implicați au fost supuși prelevării de mostre biologice de sânge pentru determinarea exactă a alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de