Detaliile accidentului de la Poiana Stampei: Un șofer a pierdut controlul volanului lovind un capăt de podeț și a fost proiectat într-un gard din beton


Intră acum și în grupul de

O femeie a murit, iar două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs sâmbătă seara pe DN 17 în comuna Poiana Stampei.

Potrivit anchetei polițiștilor, sâmbătă de la ora 22.47 un bărbat de  67 de ani din Botoșani a condus un autoturism BMW pe D.N. 17, în comuna Poiana Stampei, circulând din direcţia Bistrița către Vatra Dornei. Când a ajuns într-o curbă ușoară la dreapta, a pierdut controlul intrând în coliziune cu un capăt de podeț din beton, iar ulterior a fost proiectat într-un gard din beton.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a trei persoane, o femeie de 88 de ani, rănită grav, o femeie de 66 de ani rănită ușor  și șoferul rănit ușor.

Cele trei persoane au fost transportate la C.P.U. din cadrul Spitalului municipal Vatra Dornei, pentru îngrijiri medicale, iar femeia de 88 de ani a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Vatra Dornei și ulterior transferată la UPU Suceava, i s-a stabilit următorul diagnostic: „t.c.c.; hematom occipital și frontal; contuzie umăr drept; hematom gambă stânga”.

Ulterior, duminică, Spitalul Vatra Dornei a anunțat că femeia de 88 de ani implicată în accident a decedat.

Conducătorul auto au fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ. Acestuia i s-a recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de ,,vătămarea corporală din culpă” și „ucidere din culpă”.


Intră acum și în grupul de