Furt de la un magazin din Botoșana: Suspecți identificați și reținuți după percheziții


Intră acum și în grupul de

Pe 29 iunie 2024, cercetările cu privire la furtul comis în data de 28 iunie 2024 de la un market din localitatea Botoșana au avansat semnificativ. Organele de cercetare penală au identificat unul dintre posibilii autori ai furtului calificat, un bărbat de 25 de ani din comuna Arbore.

În baza unui mandat de percheziție domiciliară emis de Judecătoria Gura Humorului, polițiștii din cadrul S.P.R. 5 Dărmănești au efectuat o percheziție la domiciliul suspectului, în Arbore. În urma percheziției, suspectul a fost identificat, iar polițiștii au găsit mai multe bunuri sustrase de la magazinul din Botoșana, printre care o sticlă de whisky Jack Daniels, 41 de pachete de țigări de diverse mărci, 6 recipiente de gel de duș, 112 plicuri de cafea solubilă Nescafe, 19 plicuri de cafea solubilă Jacobs, ornamente din plastic, 51 de brichete noi, 5 pachete vidate de mezeluri cu eticheta magazinului pe ele și un telefon mobil folosit la scanarea produselor.

De asemenea, a fost identificat și un moped marca Yamaha, împreună cu documentele acestuia, bun sustras ce face obiectul unui alt dosar penal. Mopedul a fost predat proprietarului de drept, un bărbat din localitate, după ce acesta a recunoscut bunul ca fiind al său.

Suspectul principal a recunoscut verbal faptul că bunurile au fost sustrase din magazinul Sofimar SRL și a fost condus la sediul Postului de Poliție Botoșana pentru audieri. În urma investigațiilor, a fost identificat și un al doilea suspect, un tânăr de 18 ani din aceeași localitate. Acesta a fost, de asemenea, condus la sediul Postului de Poliție Botoșana pentru audieri.

Față de cei doi suspecți au fost emise ordonanțe de reținere pe o durată de 24 de ore, aceștia fiind introduși în CRAP – IPJ Botoșani. Cercetările continuă pentru a stabili întreaga activitate infracțională a celor implicați.


Intră acum și în grupul de