O femeie a ascuns țigări într-o ușă metalică și a încercat să intre în țară prin PTF Siret


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni cercetează o femeie care a încercat să sustragă de la controlul de frontieră 800 pachete de țigări ascunse în încărcătura unui autovehicul. Persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru contrabandă, iar țigările și mijlocul de transport au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor.

Potrivit STPF Suceava, marți, 2 iulie a.c., în jurul orei 20.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în România, o femeie în vârstă de 49 de ani, din județul Botoșani. Aceasta conducea un autovehicul marca Mercedes-Benz Sprinter, înmatriculat în România.

În baza analizei de risc, echipa comună formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a efectuat un control amănunțit asupra persoanei, bagajelor și mijlocului de transport, în urma căruia au fost descoperite, ascunse într-o ușă metalică pe care o transporta, 800 pachete de țigări, fără timbru fiscal, în valoare de 1.403 lei.

Întreaga cantitate de țigări, dar și autoturismul în valoare de 50.000 lei, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii de frontieră suceveni au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.


Intră acum și în grupul de