O șoferiță beată a intrat cu mașina într-o vacă la Șaru Dornei


Intră acum și în grupul de

Poliția municipiului Vatra Dornei a fost alertată, marți, la ora 22:47 prin intermediul 112 de către un localnic, Gabriel M., despre un accident în care un autoturism a lovit o vacă.

Echipajul de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 15 Vatra Dornei deplasat la fașa locului a constatat că un autoturism marca Volkswagen Golf, care circula din direcția Gura Haitii spre Șaru Dornei, a lovit o bovină pe drumul județean DJ 174F, pe raza comunei Șaru Dornei, satul Neagra Șarului.

La volanul autoturismului se afla Maria N., din Șaru Dornei. În urma testării cu aparatul etilometru, șoferița a înregistrat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferița a fost transportată la Spitalul Municipal Vatra Dornei pentru recoltarea probelor biologice de sânge, necesare stabilirii exacte a alcoolemiei.

Pe numele șoferiței a fost deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Cercetările sunt în curs de desfășurare și sunt efectuate de către lucrătorii Postului de Poliție Șaru Dornei.


Intră acum și în grupul de