Accident rutier în Câmpulung Moldovenesc cu trei mașini implicate provocat de un șofer sub influența alcoolului


Intră acum și în grupul de

Un echipaj al Poliției Rutiere din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost alertat, marți, la ora  17:58,  prin 112 cu privire la un accident rutier pe Calea Bucovinei, soldat cu pagube materiale și implicarea a trei autoturisme, dintre care unul condus de un șofer aflat în stare de ebrietate.

Din primele verificări, s-a constatat că cele trei autoturisme circulau pe direcția Vama spre Pojorâta, iar imediat după intersecția cu strada Fraternității, conducătorul auto D.S., aflat la volanul unui Ford, a oprit la trecerea de pietoni pentru a acorda prioritate pietonilor. În spatele său a oprit M.B.R., la volanul unui Audi. G.P., conducătorul unui Mercedes, nu a reușit să oprească în timp util, acroșând Audi-ul, care a fost proiectat în Ford. În urma coliziunii, toate cele trei autoturisme au suferit avarii, dar nu au fost raportate victime sau alte pagube materiale.

Testările cu aparatul etilometru au arătat că G.P. avea o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, în timp ce ceilalți doi șoferi, M.B.R. și D.S., nu consumaseră alcool, rezultatele testelor fiind 0,00 mg/l pentru ambii.

G.P. a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc pentru prelevarea de probe biologice de sânge, necesare stabilirii alcoolemiei exacte. De asemenea, acesta nu a putut prezenta o poliță RCA valabilă pentru Mercedesul condus, ceea ce a dus la reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor de înmatriculare ale vehiculului.

Poliția a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.


Intră acum și în grupul de