Un tânâr și-a rupt piciorul, iar prietena lui a fost rănită după ce s-au răsturnat cu ATV-ul în zona Cotu Buhii


Intră acum și în grupul de

La data de 07.07.2024, ora 13:15, lucrătorii Poliției Orașului Frasin au fost sesizați prin 112 cu privire la un accident în care două persoane au căzut cu un ATV în zona cantonului silvic Cotu Buhii și s-au accidentat.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că un tânăr de 27 de ani, din municipiul Iași, a închiriat un ATV pe data în jurul orei 12:00, de la o firmă din Gura Humorului, pentru a se plimba împreună cu prietena sa, o tânără de 26 de ani din localitatea Tg. Frumos. Ambii sunt posesori de permis de conducere categoria AM, B, B1.

De la punctul de închiriere, ATV-ul a fost condus de tânără. Cei doi au plecat pe traseul stabilit și după aproximativ 800 de metri pe D.N.17, au intrat pe drumul forestier Cotu Buhii. După circa 900 de metri, tânăra a pierdut controlul ATV-ului, răsturnându-se pe partea stângă a drumului forestier. Ambele persoane au suferit leziuni.

La fața locului s-au deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava și un echipaj SMURD, care au preluat victimele și le-au transportat la Spitalul Gura Humorului. Tânărul a fost diagnosticat cu fractură la femurul stâng, iar femeia cu traumatism la mâna dreaptă. Testarea alcoolscopică a conducătoarei ATV-ului a indicat un rezultat negativ.

Poliția a întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de