Urmărire în noapte la Marginea după un grup de tineri pe biciclete. Unul s-a rănit la cap după ce a sărit cu bicicleta de pe un dig


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din Voievodeasa a ajuns în noaptea de duminică spre luni la spital după ce s-a rănit în urma unei acrobații cu bicicleta în timp ce era urmărit de poliție care căuta hoțul unei biciclete.

Potrivit datelor din anchetă, luni dimineața la ora 02:20, patrula de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată de către un locuitor din Marginea că i-a fost furată bicicleta parcată în fața unui magazin din centrul comunei.

În urma sesizării, polițiștii au efectuat investigații și patrulări pe raza comunei Marginea, pentru identificarea autorilor și recuperarea bicicletei. În jurul orei 02:40, în zona podului „Vasiloschi-Moldovan”, polițiștii au observat un grup de tineri care se deplasau cu bicicletele. La vederea echipajului de poliție, aceștia au început să fugă, abandonând bicicletele.

Unul dintre suspecți a sărit cu bicicleta de pe dig, de la o înălțime de aproximativ 3 metri, suferind leziuni la nivelul capului. Suspectul a fost legitimat și s-a stabilit că este un tânăr din comuna Sucevița, sat Voievodeasa, județul Suceava.

Având în vedere leziunile suferite de suspect, polițiștii au solicitat prin 112 intervenția unui echipaj de ambulanță. Echipajul medical sosit la fața locului i-a acordat suspectului primele îngrijiri, diagnosticându-l cu „excoriații faciale, piramidă nazală”. Ulterior, acesta a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Rădăuți.

În zona podului, polițiștii au identificat și celelalte persoane implicate, toți locuitori ai comunei Sucevița, sat Voievodeasa. În apropierea acestora a fost găsită și bicicleta furată din fața magazinului. În urma investigațiilor, s-a stabilit că furtul a fost comis de unul dintre tineri, care a recunoscut și regretat fapta.

Bicicleta furată a fost predată proprietarului, întocmindu-se un proces verbal de predare-primire. Poliția a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „furt calificat” și „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de