Femeie aflată pe marginea drumului, rănită după o tamponare între două autoturisme la Moara


Intră acum și în grupul de

O femeie care mergea pe marginea drumului județean DJ 209 C în Moara a fost rănită ușor, luni seara, după o tamponare dintre două mașini, unar ricoșând în afara șoselei.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, luni, în jurul orelor 18.00, un bărbat de 61 de ani din Suceava conducea un autoturism SSANGYONG pe DJ 209C în comuna Moara, dinspre Frumoasa spre Suceava.

Acesta a pătruns pe sensul opus de deplasare, moment în care a intrat în coliziune lateral stânga-față cu un autoturism SKODA SCALA, condus de o tânără de 32 de ani din comuna Moara și care se deplasa dinspre Suceava spre Frumoasa.

În urma impactului autoturismul marca SKODA SCALA, a ricoșat în afara părții carosabile și a acroșat ușor o femeie de 36 ani din comuna Șcheia care se deplasa pe jos pe partea dreaptă a drumului.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului care a fost transportat la U..P.U. Suceava, unde, în urma investigațiilor a fost dignosticată cu ”contuzie cot stâng”.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri, fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcolemiilor.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul savârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de