Un sucevean a murit în stația de autobuz de la spital în urma unui infarct. El mersese să-și ia medicația de la farmacie


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 47 de ani din Suceava a murit în noaptea de marți spre miercuri după ce a suferit un infarct în stația de autobuz de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava.

Potrivit datelor din anchetă, un bărbat de 47 ani din Suceava, supraponderal și cunoscut de către familie cu afecțiuni cardiace, a mers în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 00.00, la farmacia situată în stația T.P.L. din fața Spitalului Județean Suceava pentru a-și cumpăra medicamentația necesară însă la un moment dat i s-a făcut rău și a căzut pe trotuarul din zonă, fiind observat de către un grup de tineri care se afla în trecere.

Unul dintre tinerii respectivi s-a deplasat la Unitatea de Primiri Urgențe din apropiere, iar la scurt timp bărbatul a fost preluat de către un echipaj ambulanțier și transportat în interiorul unității spitalicești constatându-se că acesta se află în stop cardio-respirator.

Personalul medical a efectuat manevrele de resuscitare însă fără un rezultat pozitiv, ulterior fiind constatat decesul.


Intră acum și în grupul de